Har ni behov av härdat glas?

Är det så att ni behöver härdat glas, eller härdat lamellglas? Då kan ni vända er till FSG som är ett företag som sysslar med glas av olika slag. Hos dem finns det inte bara härdat glas utan de erbjuder även isolerglas, säkerhetsglas, böjglas, dekorglas och så vidare. När det kommer till glas som är härdat så kan detta användas till en mängd olika saker. 

Det är ett perfekt säkerhetsglas som går att ha som altanräcke, trappräcke med mera. Det som är bra med denna typ av glas är att det är upp till fem gånger starkare än vad vanligt glas är. Skulle det gå sönder, då blir det ofta en massa små bitar. Dessa bitar är dock inte vassa i sig och det gör att det är bra att använda denna typ av glas även i sidorutorna till bilen, i busskurer med mera.

Glas som är härdat

Om ni vill satsa på att använda er av härdat lamellglas så kan ni kontakta FSG och berätta vad ni ska ha det till så kan de hjälpa er vidare. När detta företag skapar härdat glas så blir det en högre hållfasthet på det. Det eftersom det genom termiska processer skapar ett spänningsförhållande mellan ytan och kärnan och det gör att glasets tålighet ökar. 

Du kan läsa mer om detta glas och andra typer av glas om du besöker FSG och deras hemsida. FSG är ett av Sveriges ledande planglasföretag.  De vänder sig med sina produkter till andra företag som jobbar inom tillverkningsindustrin så väl som byggnadsindustrin och anläggningsindustrin. FSG utvecklar samt producerar produkter av förädlat planglas för en mängd olika industrier samt för de som jobbar med möbler, kök och badrum.