Vill du veta mer om mobigo?

Mobigo är ett sätt att kunna göra tidrapporter och fakturering med mobil arbetsorder. Med mobigo kan ni göra ert jobb och er administration av det bra mycket effektivare. Ni får kontoret direkt i er mobil. Det gör att ni kan samordna ert arbete och göra det mesta i en och samma app. Det är allt från tidrapportering, arbetsorderhantering till fakturering. Med appen kan ni hålla koll på tiden och rapportera på ett bra sätt i mobilen. Denna app säkerställer även att alla kollegor kan jobba samordnat, vilket gör allt mer effektivare och enklare. Det gör det enklare för både arbetsgivare och arbetstagare. De som erbjuder mobil arbetsorder på detta sätt är Dialect. De har även en mängd andra bra tjänster att erbjuda.

Satsa på mobil arbetsorder och tidrapportering

Med mobigo kan ni som sagt direkt i en app göra en tidrapportering så väl som att lägga en arbetsorder. Du kan även se till att körjournalen kommer direkt i ditt arbetsordersystem från Mobigo. Allt kan hanteras mobil tack vare detta verktyg. Lägg till flera andra verktyg och få det bra mycket lättare att hantera ert jobb. Det kommer bli enklare och snabbare att rapportera och det både tid, material, dokument och mycket mer. Ni får även en bra överblick över hur jobbet fortskrider samt att det gör att ni kan minska ledtider samt att ni kan fakturera på ett enkelt sätt med ett enda klick.

Dialect erbjuder flera olika mobila lösningar samt att de även tillhandahåller flera IT-lösningar. Kontakta dem om ni vill veta mer.